DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Lyskväll....mindre lyckat

I helgen var det "lyskväll" ute vid Storsjön. Ett ypperlikt tillfälle att för första ggn. prova på det där med långa slutartider tänkte jag. Men det blev inte som jag tänkt mig. För det första så åkte ångbåten Emma med alla sina följebåtar för tidigt tycker jag.  Dels hade det inte blivit riktigt mörkt och dels så kom vi precis vid broöppningen så vi såg inte ett smack. Klättrade upp på bilen och tog ett handhållet. Sedan var det ju det här med P-plats, bilar överallt men så fort båtarna hade åkt så gav många upp. Vi väntade ett tag så vi fick en plats längs vägen.

Men inte blev det speciellt bra. Ok, det var ett första försök och skyller lite på alla bilar som åkte förbi och förorsakade vibrationer och ett för vingligt stativ så det var ju inte så stadigt som man önskade.

Övning ger färdighet heter det ju så det blir flera försök med detta framöver. Kanske att jag kommer att få visa något snyggt någon gång i framtiden.

Här får ni se några av mina tappra försök.

 

 

Sov gott !

  //  Ing-Marie

Inlagt 2012-08-30 22:09 | Läst 3630 ggr. | Permalink
Bara att experimentera vidare. Ett bra stativ är viktigt har jag också upptäckt. Gillar ljuset i den näst sista bilden med lite rodnand på himlen.
Hälsningar Lena
Va, klättrade du upp på bilen? Djärvt gjort. Gjorde jag det skulle jag aldrig mer få ha bilen.......
Det blev ju trots allt bra bilder. Säger som Lena, den näst sista är nog den bästa av dom alla.
Marianne



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg