DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Raritet, nää, långt ifrån.

Kan man fota hur många bilder som helst på en och samma Tistel ? Ja, känner man för det så. Det gjorde i all fall jag härom kvällen. Ljuset är ju underbart så här i Augustikvällarna.

Åkte till Jäderfors holme. Inte så lång härifrån. Men alltid mycket spännade minnen när jag kommer hit. Det var här man började "springa ute" , på denna vackert belägna utedansbana. Vi var väl 15-16 år när vi började cykla hit. ( ca 15 km från där vi bodde.) Men så småningom så lärde man ju känna killar med körkort och då slapp man trampa. Mycket kul hade vi i alla fall.

Nåvä, kom dit lite sent, ljuset började försvinna bakom träden, men en lite gnutta ljus fanns det över en Tistel. Så vackert den stod där vid å-kanten. Så mycket olika ljus det kan bli beroende på hur man vinklar. Ett räcke framför så jag var lite begränsad. Men lämnade inte denna position förren solen var helt borta. Känndes bra att jag var alldeles ensam på denna lilla holme, skönt att slippa en massa blickar på sig. Hade någon sett mig har dom säkert funderat över vad jag funnit för raritet i växtriket.

Visar här några av alla bilder, tagna inom loppet av ca 10 min.

Återvänder en kväll lite tidigare klockslag, vem vet , kanske Bävern visar sig.

Hoppas ni alla får en skön helg !

   // Ing-Marie

Inlagt 2012-08-17 18:35 | Läst 3735 ggr. | Permalink
Vackert ljus kring tisteln!! I alla varianter... :-)
Svar från imse 59 2012-08-18 19:41
Tack Ann-Sophie !
ing-marie
Vackra bilder alla....4,5 och 6 överglänser dom andra.
Marianne
Svar från imse 59 2012-08-18 19:41
Tack Marianne !
ing-marie
Super bilder med fina ljus som fångar blicken i bilder. Riktigt bra! Allt gott
Svar från imse 59 2012-08-18 19:42
Tack så mycket !
ing-marie
Att en och samma tistel kan se så olika ut!!! Härliga bilder. Den näst sista blir min favorit. Ser fram emot dina Bäverbilder ;-)
Svar från imse 59 2012-08-18 19:43
Ja, visst är det spännande ! Tack för orden !
Bävern lär du nog få vänta på :-)
ing-marie
Tänk vilken variation det kan bli, inom 10 minuter. Fastnar nog för bild 6. Kommer det bäver ? Jag har nyss fått se River otter (flodutter). VIsserligen bara ovan ytan men fina var de. Kommer väl någo bild vad det lider.
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2012-08-18 19:46
Ja, visst är det rätt häftigt. Vet att det har varit mycket Bäver där men jag har aldrig sett någon, bara massor av spår. Träd som ligger huller om buller.
Flodutter lät spännande !
Hoppas du haft det bra på din resa !
Väntar med spänning på bilder !
ing-marie
Du kan måla med din kamera du, gillar allihop men främst 3:an och näst sista bilden.
Visst kan det vara helt underbart att få vara helt själv med kameran ibland, man får hålla på helt ifred, ingen mer än motivet pockar på ens uppmärksamhet, det är en "lisa" för själen, framför allt om man som jag är en väldigt splittrad person. Men att sen ha nån att dela intresset med och få "fotobabbla" av sig lite med, det är toppen det!
//Barbro
Svar från imse 59 2012-08-24 07:52
Tack för titten Barbro ! Tiden bara ränner iväg när man väl kommit igång med ett motiv som verkar spännande och visst är det kul att ha någon att snacka foto med ibland.
ing-marie



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg