DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Chessie heter jag !

Nu tycker jag att det är på tiden att en av mattes bloggar får handla om mig ! Nu har hon bloggat en hel del och inte är det mycket man har fått vara med på bild. Jag som är så duktig på att posera ! I dag var jag med matte ut i skogen när hon  ( som vanligt ) skulle ut och fota. Hon gillar att fota mig i profil så därför lurar hon mig och och säger: Kommer där då ? Och då blir jag nyfiken och tittar åt det håll hon pekar, men inte kommer det någon, kanske en skata och det är väl i och för sig trevligt.

Jag gör allt för att få en go´bit, hoppar upp på alla stenar och stubbar jag ser. Det tränade jag på när jag var liten och varje gång jag gjorde det så fick jag godis. Det har jag fortsatt med, men det är inte alltid det går vägen. Så när matte fotar löv eller något annat trams då har jag letat på en sten att sitta på. Försöker vara så söt som möjligt så att hon skall se mig. Och ibland så lyckas det.

Får hon för sig att hon skall ut och fota macro som hon säger då får inte jag vara med alla gånger. Jag förstör säger hon, bara för att jag blir ju så nyfiken vad hon ser, så ibland händer det att nosen kommer åt det där glaset på hennes kamera och det gillar hon inte av någon anledning. Kliver på hennes små blommor och mossporer och gud vet vad det är som hon ser. Och så skymmer jag solen säger hon, helt plötsligt kan hennes motiv komma i skugga bara för att jag ställer mig framför ? Och vad skulle det spela för roll, det är ju jag som är solstrålen i hennes liv !

Nåväl, idag var jag nöjd ! En hel del bilder fick jag var med på, mycket godis och vara ute i solen är ju det bästa jag vet.

 

 

 Avslutningsvis så vart det ännu en bild då jag kommit hem och lagt mig tillrätta i soffan.

Sov gott  alla djurvänner !

Chessie  // Matte

Inlagt 2011-10-21 21:44 | Läst 4515 ggr. | Permalink
Men vilken liten sötnos!!
Mvh// Mimmi
SUPERFINA bilder Ing-Marie :o)
/Milla



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg