DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Fotat åt min fotokompis

Lena K som jag brukar åka på fototurer tillsammans med ville att jag skulle fota lite familjebilder när sönerna m familj var hemma. Den ena bor i Japan så det blir ju inte så ofta dom träffas. Sammanlagt var dom 6 vuxna och 3 barn och så hunden Bellis naturligtvis. . Tog en hel del bilder, alla tillsammans, kusinerna, bröderna m familj etc. Blev väl ca 100 bilder som jag tyckte det var värt att redigerade.

Att visa upp dom känns lite för privat, men det blev ju en del "bonusbilder" såna som egentligen är roligast att fota. Och dom tycker jag att det kan vara ok att visa här.

                                                              .............................................................................................................................................

Inte så lätt att få till det när kusinerna skulle fotas tillsammans. Men det blev några skapliga bilder till slut.

Husse och matte i bakgrunden, men fokus var på Bellis.

 Bellis smög sig in i bakgrunden.

Gokväll ! 

// Ing-Marie

Inlagt 2022-08-08 20:57 | Läst 733 ggr. | Permalink
De två sista bilderna tycker jag var väldigt fina och visst passar det att visa den typen av "bonusbilder" som du har här. Kul att få se Bellis också och en effektfull bild med husse och matte i bakgrunden. Passar mycket bra i svartvitt.
Hälsningar Lena
Det blev härligt! särskilt det näst sista, men de är ju så olika bilderna, så det gör det svårt att välja. Tror jag gillar just den för att bilden är klassiskt vacker. Och det är en sorts bilder jag tycker mycket om att ta. De andra bilderna är spontana, och kräver många tryck på kameran för att få de mest lyckade, barnen rör sig snabbt i alla riktningar, och skall inte bry sig om fotografens önskemål om ljus, vinklar o.s.v. Men det är viktiga bilder som visar energi och gemenskap och glädje, det är det man vill minnas. När man fotograferar en församlad storfamilj så är det någon sorts halvorganiserat kaos, det blir så med små barn som med sin aktivitet höjer energinivån betydligt och behövligt.
Härliga bilder med spontan känsla. Snygg lite softare svartvit konvertering också. Bra jobbat tycker jag!



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg