DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Vilken lyckokänsla

Det vackra kom till jul så naturens gåva får vi vara nöjd med. Dan före dan så lyste solen på frosten. Det var så länge sedan så man trodde inte det var sant. Skyndade ut på baksidan när jag kom hem från jobbet. Längtar verkligen efter att få gotta ner mig bland ogräs och buskar för att leta efter dom där små detaljerna som det är så kul att sätta fokus på. Oftast sånt som man bara ser genom objektivet och som inte ser ut mycket för världen med bara blotta ögat. 

Blev snabbt kall om både fingrar och tår, hann inte klä på mig det där lilla extra. Men fick ändå känna lite upprymdhet under en liten stund.

God fortsättning på er !

// Ing-Marie

Inlagt 2020-12-25 19:28 | Läst 1760 ggr. | Permalink
Hej Ing-Marie - smukke smukke billeder.
Nummer 3, 9 og 11 er med din helt egen stil - gillas.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från imse 59 2020-12-27 09:31
Tusen tack Erik !
Själv tycker jag det är spännande, och så kul om andra också gillar det
ing-marie
Precis så som jag kände på julafton då jag bara måste springa ut med kameran i rimfrosten och allt det vackra. Jag hade inte ens en plan utan gick bara ut. Du kan konsten att hittade de små motiven som inte är synliga för oss andra (om vi inte är ute väldigt länge). Vi har alla våra specialiteter och det här är verkligen din sagovärld. Helt unik och så otroligt vacker!
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2020-12-27 09:35
Tack så mycket Lena !
Sånt här väder uppskattas ju ännu mera nu när det är så sällsynt.
Man får göra det bästa av situationen när tiden är knapp, så då är det bara att dyka ner bakom huset för att hinna fånga något innan solen går ner.
ing-marie
Vad fint! Här var det mestadels sol och vindstilla på Julafton och nån frostig minusgrad, sen på Juldagen så vräkte det ner snöflingor i omgångar, men blev kanske inte mer än 3-4 cm. men räckte ändå till pulkaåkning för många barn.. känns som en perfekt Jul vädermässigt! Och fina bilder blev det också..
Hälsn!
Svar från imse 59 2020-12-27 09:36
Tack Jan !
Ja, tänk att att vädret kunde ge oss lite glädje mitt i allt annat. Det var det nog många som var tacksamma för.
ing-marie



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg