DET SA KLICK....

...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Hej då köket !

Klent med bloggande nu, har inte ens haft inspiration och tid med att läsa andras bloggar. När all koncentration ligger på något annat så finns nästan ingen tid eller lust till bilder. 

Till slut blev det ett måste med nytt kök, men oj så mycket som måste göras innan vi kom till skott. Känner också att sånt här med alla val var mycket lättare när man var yngre. Men nu är vi på god väg. Bra snickare och övriga hantverkare som vi känner sedan tidigare så det känns tryggt. 

Läget just nu.

Men lite friluftsliv måste man ha, var till naturreservatet förra helgen, där var ovanligt dött men så skönt med lite skogsluft några timmar.

Takdropp

Häromkvällen när jag skulle sätta in bilen så var det så vackert på himlen, in efter kameran och ut till Storsjön. Hann väl njuta i några minuter innan mörkret kom.

Så lite "känna på kameran" har det blivit men inspirationen är inte där den brukar. Men den kanske kommer åter får vi hoppas.

Ha de gott !

  //  Ing-Marie

Inlagt 2019-03-02 08:49 | Läst 2773 ggr. | Permalink
Lycka till med det nya köket, det blir säkert fint när det är färdigt, men stökigt är det. Vi åt nog typ pizza i 2 veckor när jag bytte kök och diskade gjorde man i tvättrummet.

Fina bilder som alltid. Spännande med bilder där det sitter en trädkrypare någonstans ute i hörnet, det är ju inte alltid man (jag) tänker så, men fint är det
Svar från imse 59 2019-03-03 19:24
Tack !
Det går förvånansvärt bra tycker jag, har ett litet minikök i rummet med platta, o mikro. Men man inser ju hur bortskämt man egentligen lever.
Just den typen av komp som är på trädkryparen eftersträvar jag så fort det passar.
ing-marie
Oj, ja fy vad jobbigt med så stora projekt hemma.. men det blir nog fantastiskt skönt när allt är klart! Matinspirationen kommer att flöda.. Fina naturbilder lyckades du ändå få här, trots tidsbristen! Att fota och även vara 'aktiv' på FS tar mer tid än man tror.. och tid och ork har man sällan när man fortfarande jobbar.. vilket jag inte gör längre som tur är..
Svar från imse 59 2019-03-03 19:27
Det funkar ändå rätt bra, man får intala sig hur bortskämd man vanligtvis är. Vi har ett minikök i rummet med platta och mikro. Men det skall bli jättespännande att få det färdiga resultatet.
Lite fotografering måste man ju försöka få till så att inte kamerorna rostar ihop :-)
Tack Jan !
ing-marie
Lycka till med nya köket. Tänk så fint det blir när det blir färdigt. Toppenbild på trädkryparen. Ibland ska man komponera lite mer vågat.
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2019-03-03 19:29
Tack Lena !
Ja, det skall bli väldigt spännande !
Just den typen av komp har jag alltid gillat, försöker få till det så fort det passar med den omgivande miljön
ing-marie
Härliga slutbilder, helt i min smak..jo ett fräscht kök är nästan ett måste för trivseln inomhus..Bytte hela rasket -15 men nu var det bara en "mindre" ljustering..
Mv/Gunte..
Svar från imse 59 2019-03-03 19:30
Tack Gunte !
Ja, nu kanske vi åter kommer att äta i köket ibland,den senaste tiden har vi mest valt rummet.
ing-marie
Hej på dig ......jag avundas dig inte men när du väl har allt klart så klarar det nya sig många år. Då är ni lyckliga och kommer njuta.
Jag njuter av övriga bilder men tänk om det kunde varit mitt smycke med vattendroppen då skulle jag haft det på mig i dag när jag går på konsert.
Ha det så gott ni kan
Hälsningar denna söndag då solen kom nu
Gun-Inger
Svar från imse 59 2019-03-03 19:32
Det skall bli så skönt att få allt nytt, alla vitvaror var också på upphällningen så det passade bra att byta rubbet.
Naturens smycken kan vara väldigt vackra, men tyvärr ingen vidare hållbarhet :-)
Tack !
ing-marie
Magin i de två nedersta bilderna gillar jag verkligen :)

Hälsningar

Maria
Svar från imse 59 2019-03-03 19:33
Tack så mycket Maria !
ing-marie
Lycka till med köket. Renoverade vårat kök för några år sen. Minns hur obekvämt det var när det pågick. Men vilken lycka när nya grejorna är på plats.
Du hann ju med att fota några riktigt fina bilder också.
Du får lägga ut bilder på det färdiga köket sen. / Nilla



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg